“We’ll be searching the desert for coffee and cupcakes…”

Så blev det Television (anti) studies tid igen, og dermed dejlig fred og ro til at skrive blog.
Laura og jeg har på daglig basis glæden af at forklare folk, at “jo, vi kendte godt hinanden før vi tog herned” men “nej, vi var ikke særligt tætte”, hvilket er en evig kilde til undren hos de folk vi møder på vores vej. For som tidligere antydet, er vi blevet lidt af en package deal hernede. Og lad mig for et kort øjeblik lægge min ironiske-hipster-wannabe-distance på hylden: Hvor er jeg glad for det. Det er så fantastisk at kunne dele alle disse oplevelser med en ny bedste veninde. 

2014-08-17 18.35.29

 

*ironiske-hipster-wannabe-distance genindsat* (det andet føltes lidt mærkeligt, ikke?)

Hvad laver man så med sådan en bedste veninde? Udover at gå i skole, fitness, shoppe og tage i byen, så kan man også finde på fejre weekend* ved at tage sit mest slaskede tøj på, slæbe madrasserne ind i stuen (vi har ca. 13 m2 at rutte med – eller som IKEA siger 39 m3!) på en fredag aften, og så stene The Newsroom**. For så at få besøg af Thorsten ved ellevetiden, smutte ned på McDonalds – vi klart var underdressed på en fredag aften til et sådan arrangement – for at spise en fredags McFlurry, som på magisk vis blev med BÅDE smarties og chokolade takket være en max forvirret McD ekspedient (tror ikke de er vant til at blive taget med på råd ved valget af McFlurry-variant. Hun virkede perpleks). 

Man kan også smide Beyonce på anlægget (okay youtube på computeren..), hoppe i sit sorte outfit (dansker style!) og tage ud og spise middag (efter at have vandret byen tynd efter et godt spisested. Vores oprindelige mål havde en utroligt sød tjener, der lod os forstå at de havde “a tiny bit of waiting time” på 1,5 time. Godt så.) og tøsesnakke over det billigste glas hvidvin på menukortet. For at vælte glasset i et anfald af en meget energisk high five (… ja okay, at vælte glasset klarede jeg selv, men hun var med på at high five. Talk about a partner in crime). Eller gå lange ture rundt i Adelaide i jagten på kaffe og cupcakes, kun for at opdage, at de alle cafeerne er lukkede på en søndag eftermiddag. Sådan som de jo vidst faktisk også var søndagen før, da vi kastede os ud i samme projekt. 

Var cafeerne også lukkede sidste søndag?

“…Var cafeerne også lukkede sidste søndag?”

Vi fandt naturligvis kaffe og kage. We always do. 

Udover at hygge os med alle de dejlige udvekslingsstudenter, Unilodge mennesker og australske venner vi har været så heldige at anskaffe os (bare bliv ved med at sende dem penge Mor og Far, det virker!) kan vi også se frem til at få Charlotte fra min gymnasieklasse på besøg på torsdag. Hun er pt. på udveksling i Sydney, men hopper på et fly, for at opleve Australiens navle Adelaide. Også kaldet Radelaide. Og i øvrigt også er kaldet “The festival state”. Rygtet vil vide, at der er en asiatisk festival på vej. Spændende bliver det (… tal om at køre ud af en tangent). Men først får vi glæden af Charlottes selskab, og det bliver uden tvivl en weekend, der kommer til at stå i chokolade, fest og hyggens tegn, det bliver skønt at få endnu en sød dansker til byen. 

Der er også kun 3 uger til vores midsemesterbreak, og vi har planer om at rejse ned langs østkysten. Først besøge Lauras venner i Brisbane (“Brisvegas” er det blevet kaldt. De australiere…), et smut til Byron Bay og få prøvet bølgerne af (skal bare lige have overbevidst Laura om at Hajfaren ikke er noget bekymre sig om. #Hybris), så lægger vi vejen forbi Sydney, hvorefter Melbourne kalder på os, og så tager vi Great Ocean Road (som – viser det sig – ikke strækker sig mellem Sydney og Melbourne, men Melbourne og Adelaide. What do you know) bustur hjem til Adelaide. 

Alt i alt er der masser at glæde sig over og glæde sig til i de næste mange uger. Også selvom pigerne i receptionen på Unilodge har anlagt asiatiske “lad os for guds skyld ikke sige hej” attituder. Med anlagt, mener jeg, at de altid har været sådan. Vi er bare først nu begyndt at føle, at de ikke kan konverteres trods vores habile mængde positivisme, stive smil og imponerende vink hver morgen. Hvis min asos-pakke aldrig finder vej til mit værelse ved jeg godt hvem mine hovedmistænkte er***. At der næsten allerede er gået to måneder er slet ikke til at forstå. Det ender jo med at man må blive lidt længere. Nyd jeres skybrud derhjemme, der må være vildt gang i TV2 NEWS i disse dage.

Tv2-news

News helikopteren har nok måttet blive i garagen under dette uvejr, men ikke desto mindre er jeg overbevist om at DKs fineste pressekorps har været klar til dække katastrofen. Forestiller mig ting som “DMI uforberedt”, “Vand i kælderen” og andre dramatiske opdateringer. 

 

#Puffout 

*Her i Adelaide opererer vi med 2 weekender. Weekend classic lørdag-søndag og 2nd Weekend tirsdag-onsdag, hvor vi har fri fra skole. 

**Nok verdens bedste tv-serie. Jeg er på nippet til at sige at den slår Downton Abbey. Den giver mig lyst til at være en seriøst journalist og bedrive produktiv virksomhed med mit liv. Det er aparte. Se den. NU! 

*** Måtte med sorg erkende, at Zaras onlineshop ikke shipper til byer i Oz og Laura har forbudt mig at købe tøjet og sende det til DK. Jeg ved ikke hvorfor hun tror jeg ville gøre den slags, fjollet… Heldigvis shipper asos hertil, og heldigvis kan man købe Ganni på Asos. I skrivende stund er der vel i omegnen af 500 g. dansk minimalisme på vej til mig med posten. Hvis jeg bare kunne få pålægschokolade på Asos også, så var lykken jo gjort… Det er den måske lidt alligevel, for jeg er jo på udveksling ❤ 

Skriv en kommentar